MattiLehtinen Vapaa-ajattelematon.

Saksaan "rajat kiinni" liike.

  • Wagenknecht, Lafontaine, Bülow, Dagdelen, Vollmer, Drebler
    Wagenknecht, Lafontaine, Bülow, Dagdelen, Vollmer, Drebler

Melko yllättävää että joukko vihreitä ja vasemmistolaisia on tällaista "synnyttämässä" .

Siellä ruvetaan heräämään todellisuuteen pikkuhiljaa ja olisi ehkä syytä että täälläkin jo pikkuhiljaa.

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/sahra-wagenknecht-die-sammlung...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Sinänsä se ei ole mitenkään yllättävää. Muistaakseni Suomessakin - en jaksa nyt etsiä tätä tutkimusta - lähes kaikkien puolueiden kannattajat halusivat kireämpää maahanmuuttopolitiikkaa. Vihreistäkin lähes puolet. Suurin osa äänestäjistä ei äänestä vihervasemmistoa maahanmuuton takia. Syyt löytyy ihan muualta.

Miksikö nämä puolueet ja poliitikot sitten ajavat avoimien rajojen politiikkaa? Varmasti he katsovat, että sillä voidaan houkutella enemmän äänestäjiä mitä menettää. He haluavat kalastella maahanmuuttajien ääniä, kun ei se toinen puoli äänestäjistä kuitenkaan hyppää oikeiston kelkkaan. Avointen rajojen politiikkalla saadaan myös tulevia uusia äänestäjiä. Sen lisäksi vihervasemmisto - kuten muutkin puolueet - ovat yritysten ja kansalaisjärjestöjen valtavan lobbaamisen kohteena. Ja lobbarithan tätä maata hallitsevat.

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Niin, miksi suomalainen vasemmisto kannattaa avointen rajojen politiikkaa? Ehkä siksi, että sillä saadaan lisää vierasperäistä äänestäjäkuntaa ja myös lisää kantasuomalaista köyhälistöä, joiden työpaikat ja sosiaaliturvat nuo ulkomaalaiset vahvasti tuettuna (kotouttaminen) vievät. Näin vasemmiston äänestäjäkunta lisääntyy vain entisestään. En kuitenkaan usko, että vasemmisto laskelmoi asiaa näin pitkälle. Siihen sen äly ei riitä kuten ei moneen muuhunkaan asiaan.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Suomihan tunnetusti tulee poikkeuksetta kaikessa jäljessä. Vihervasemmisto vielä muuta suomeakin jäljemmässä.

Toki on myönnettävä, että viime vuosina vihervasemmisto on suorastaan loikannut melkein 2070- luvulle riisumalla 70- luvun hippivaatteet. Aikaansa edellä nämä marssivat nyt melkein alasti. Eläinten pieksäminenkin loppui muutama vuosi sitten kiekkovierailulla, tai ei ole vastaavasta ainakaan uutisoitu.

Paheiden summa on kuitenkin vakio ja niinpä nämä edistyksellisimmät ajavat eläimiin sekaantumista ja euroopassa jo vaativat vihkimistä lemmikkiensä kanssa. Autojen polttamisen ovat jättäneet tulokkaille ja liikkumiseen käyttävät nykyisin keppihevosia, mikä taas osoittaa paluuta impivaaraan päin.

Summa summaarum, kun vihervasemmisto huomaa 10-15 vuoden päästä, etteivät nämä tulokkaat äänestäkkään vihervasemmistoa, vaan omaa islamistista puoluettaan, niin ehkäpä silloin syntyy suomeenkin ensimmäinen vihervasemmistosta erkaantuneen porukan ryhmittymä joka vastustaa tätä haittamaahanmuuttoa.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola Vastaus kommenttiin #3

Se on vaan tässä maailmantilanteessa kovin vaarallista tulla muita jäljessä. Jos muut maat Ruotsi mukaanlukien kiristävät turvapaikkapolitiikkaa ja pyrkivät laittamaan rajoja kiinni, ja Suomi ainoana hölmölänä menee löysentämään turvapaikkapolitiikkaa, voidaan kysyä, että minne kaikki pyrkivät kunhan Afrikka tuosta kunnolla herää?

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #3

On meillä heikko hallitus, jos vihervasemmisto hallitsee maata. En tiedä yrittikö Lavikainen tuossa vuodatuksessaan olla hauska, mutta säälin puolelle meni. Vihervasemmistokin mainittu vain viisi kertaa.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #7

Puolustusvoimatkin on tänä päivänä politisoitu tämän "vihervasemmiston" kautta. Vain muutama ideologinen henkilö saa aikaan suuren kohun, kuten tuo "vegaaniruokaepisodi" puolustusvoimissa osoittaa. Hallituksella ei ole mitään osaa, eikä arpaa ideologian esille tuomisessa.

Henkilöön kohdistuneeseen arvosteluun en ota mitään kantaa.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #8

Niin, se episodi on persunuorista lähtöisin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tuon porukan johtaja Wagenknecht on ainakin pesunkestävä putinisti jos ei muuta.

https://sputniknews.com/europe/201806041065059983-...

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Venäjän valtion mediat ovat tätä Aufstehen-projektia muutaman kuukauden rummuttaneet, muualla ei olla yhtä innostuneita.

https://www.tagesspiegel.de/politik/sammlungsbeweg...

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Sahra Wn ja puolisonsa Oscar Ln ajautuminen tähän pisteeseen oli pelättävissä jo kauan ; kun määrätyt vasemmistokonservatiivit löysivät kans välisesti yhteisen sävelen autoritaaristen , kansalliskiihkoisten liikkeiden kanssa.

Tässä hämmästyttää lähinnä kaksi asiaa :

1. Se, etteivät W&L pystyneet pitäytymään alunperin Linkelle esittämässään linjassa vaan luisuivat tähän.
Kumpikin on älykäs ja voimakastahtoinen ja heidän näkökohtansa olivat perusteltuja.
Nyt he ovat täysin hukassa ja vietävissä, AfD määrittelee teemat ja SPDn ja vihreiden nuivat piirit johtavat.

2. Vielä enem,än hämmästyttää anti- Linken edustajien riemastus tästä ilmiöstä.
Se ei nimittäin ole vahingoniloa vaan selvää liittoutumisen halua.
Ja W&L nielevät tämänkin!

Valitettavaa kyllä, että esim juuri tätä kehitystä Saksassa ei täällä Puheenvuorossakaan ole juuri mainittu, analysoinnista puhumattakaan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Venäjän valtion mediat ovat tätä Aufstehen-projektia muutaman kuukauden rummuttaneet, muualla ei olla yhtä innostuneita."

Australia ja Kanada on tätä jo menestyksellisesti noudattanut ja Trump ajaa USA:n samaa käytäntöä, demokraatit ja muu vihervasemmisto elää vielä menneessä.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Trumppi ei nyt ehdi mitään ajamaan. On vähän ongelmia noiden yleisten naisten kanssa. Puntit palavat jo.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Suomi ei harjoita mitään rajat auki -politiikkaa. Ihmiset tulevat Suomeen ihan virallisia reittejä myöten matkustusasiakirjojen kanssa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Ihmiset tulevat Suomeen ihan virallisia reittejä myöten matkustusasiakirjojen kanssa."

Onko media sekoittaneet näiden ihmisten päät vai miksi höpisee tolkuttomia joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa?P

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Nyt en kyllä hokaa etä oliko kommentti komiikkaa vai ihan suu keskellä kieltä väännetty. Perämeren yläpuolisen länsirajan yli tulee ihan jatkuvasti 200-500 paperitonta asyylinvonkaajaa kuukaudessa.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Liberals play Hero to their OWN CRISIS.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Mikäs nyt on äärivihreät ja äärivasurit saanu noin "hiljaiseksi" ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset